Ponitaivas Uudessakylässä tarjoaa ainutlaatuisen maalaismiljöön laiduntavine eläimineen. Harrastamme pienimuotoista kasvatustoimintaa.

Meillä eläimen ymmärtäminen ja hyvinvointi ovat tärkeitä painopisteitä opetuksen suunnittelussa ja toteutuksessa.

Palvelumme painottuu omaponipaketteihin. Mikäli kaipaat ratsastukseen yksilöllisempää otetta ja vaikka vaihtelua maastoillen tai haluaisitte harrastaa lapsen kanssa yhdessä useamman kerran viikossa tutun ponin kanssa. Ponitaivaassa on mahdollista harrastaa kuin omalla ponilla. Tarjoamme 3-4 kertaa viikossa heppailua ”oman” ponin kanssa. Vaihtoehtoina yksi kerroista ohjattua toimintaa, voi olla ratsastustunti, mutta yhtä hyvin ajo-opetusta, ohjasajotunti, istuntaharjoitusta, sitä mille on tarvetta, muut kolme kertaa itsenäistä harjoittelua tai kaksi ohjattua kertaa ja yksi itsenäinen kerta viikossa. Alle 16v lapset harrastavat aikuisen läsnäollessa muulloin kuin ohjatun kerran aikana. Vanhemmat voivat harrastaa yhdessä lapsen kanssa halutessaan, poneillamme voi ajaa ja meiltä löytyy hyviä maastolenkkejä kulkea vaikka kävellen mukana. Kuukausi 350€. Tämän voi jakaa myös sisarusten tai muiden perheenjäsenten kesken. Mahdollista myös saada poni kokonaan omaan käyttöön, 550€/kk

Reki- ja kärryajelut maalaismaisemassa 50€/30min, mahdollista saada useampi reki/kärry ajoon yhtaikaa.

Perheen pienimmille tarjolla taaperotalutuksia. Taaperotalutuksessa puolen tunnin aikana pääsee tutustumaan poniin, harjaamaan ponia aikuisen kanssa yhdessä ja pienelle talutusratsastuslenkille. Otamme kerralla korkeintaan kolme lasta vahempineen. Hinta 20€.

Minivalelluksille otetaan omat pienet retkieväät reppuun ja ratsastetaan talutettuna maastoretki evästaukoineen, vanhemmat voivat kävellä mukana. Kesto 1h. Hinta 35€.

Metsäretki ratsastaen talutuksessa maastossa, kesto 30min, hinta 30€

Toimivilta poneiltamme onnistuvat myös ajotunnit, Hinta 20€/h, sisältää valjastuksen .

Ole yhteydessä ja sovitaan teille sopiva palvelu ja aika. Kypärän ja muut tarvittavat turvavarusteet saat lainaan meiltä.

Tarjolla ponitaulutus- ja ajelutuspalveluita kilteillä ja toimivilla poneilla ja suomenpienhevosilla tilattuna tapahtumiin.

Kysy rohkeasti lisää lia@ponitaivas.fi, 040 595 5988

 

11732028_947444928635071_1958251931330203803_o