Ajankohtaista

Ponitaivas Uudessakylässä tarjoaa ainutlaatuisen maalaismiljöön vapaana kulkevine eläimineen. Harrastamme pienimuotoista kasvatustoimintaa.

Haaveillaanko teillä omasta ponista? Tai haluaisitteko harrastaa lapsen kanssa yhdessä useamman kerran viikossa kohtuuhintaan? Omaponipaketti antaa mahdollisuuden harrastaa kuin omalla ponilla. 4 kertaa viikossa heppailua ”oman” ponin kanssa, yksi kerroista ohjattua toimintaa, voi olla ratsastustunti, mutta yhtä hyvin ajo-opetusta, ohjasajotunti, istuntaharjoitusta, sitä mille on tarvetta.  Alle 16v lapset harrastavat vanhempien läsnäollessa muulloin kuin ohjatun kerran aikana. Vanhemmat voivat harrastaa yhdessä lapsen kanssa halutessaan, poneillamme voi ajaa ja meiltä löytyy hyviä maastolenkkejä kulkea vaikka kävellen mukana.  Mikäli teillä on haaveiltu omasta ponista, on omaponipaketti edullinen ja vaivaton vaihtoehto kokeilla miltä se tuntuu. Kerran hinnaksi jää 22€, joka sisältää yhden kerran opetuksen. Kuukausi 350€. Omaponipaketin voi jakaa myös sisarusten tai muiden perheenjäsenten kesken.

Tarjolla ponitaulutus- ja hevoskyytiajelutuspalveluita kilteillä ja toimivilla poneilla ja suomenpienhevosilla.

Tuntitoimintaa tilauksesta, yksityisopetusta ja pienryhmiä. Mahdollisuus myös vakituisiin tunteihin tai esim. omaponipakettiin, kysy rohkeasti lisää lia@ponitaivas.fi

 

11732028_947444928635071_1958251931330203803_o