Ajankohtaista

Su 6.5.2018 talutussunnuntai, JOKIMAALLA klo 11-13. Talutussunnuntait siirtyivät vuoden alusta Jokimaan toimipisteeseen, talutusratsastusta aikaa varaamatta vuoronumerolla, 5€/kierros.

Jokimaan tarjonta löytyy kohdasta Jokimaa, sekä facebook sivuilta Ponitaivas Jokimaa

Ponitaivas Uusikylä uudistaa toimintaansa vuoden alusta.
Tämä muutos oli tarkoitus toteuttaa jo vuosi sitten, mutta elämä ei aina kuljeta suunnitellusti.
Me keskitymme Uudessakylässä jatkossa tavoitteellisesti, useampaan kertaan viikossa harrastaviin. Kaikkien tuntikortit ovat voimassa, kunnes ne on käytetty. Jatkossa tunteja on vain ma, ke ja pe/la ja paikat menevät ensisijaisesti omaponipaketin ottaneille, sitten kaksi kertaa viikossa käyville ja jos tilaa jää, voidaan ottaa kerran viikossa käyviä. Tunnit on tarkoitettu ratsastajille jotka pystyvät omatoimisesti varustamaan ponin tunnille ja ratsastamaan tehtäviä laukassa.
Aloitteleville ja kokemattomammille ratsastajaille tarjoaa palvelujaan Ponitaivas Jokimaa. Uudestakylästä siirtyy ensi vuoden aikana useampi poni töihin Jokimaalle.
Jokimaalla on tarjota paremmat puitteet ja enemmän henkilökuntaa ja me keskitymme Uudessakylässä nuorten, niin ponien kuin ratsastajienkin eteenpäin viemiseen.
Tuntihinnat tulevat myös nousemaan Uudessakylässä vuodenvaihteesta. Tuntihinta on 25€ 10 kerran kortilla, kaksi kertaa viikossa ratsastavat saavat tästä 10% alennuksen ja omaponipaketti on 300€/kk.
Mahdollisuuksien mukaan koitamme järjestää lyhytkursseja esim. aloitteleville ja ajo-opetusta haluaville. Seuratkaa ilmoittelua.
Pahoittelen, ettemme voi tarjota täällä kaikkea kaikille, mutta joskus on aika tehdä muutoksia ja valloittaa uusia alueita.
Mikäli teillä on kysyttävää tunneistanne, ottakaa yhteyttä lia@ponitaivas.fi ja Jokimaan tunneista voi tiedustella jokimaa@ponitaivas.fi

11732028_947444928635071_1958251931330203803_oHinnasto

Tuntikortilla 25€/h, irtotunti 27€.  Saatavissa 10 kerran kortteina.

Omaponipaketti 300€/kk. Sisältää 3 ryhmätuntia viikossa, yhden vapaan ratsastus- tai ajokerran, lisäksi oikeuden käyttää ponia ulkopuolisissa valmennuksissa ja kilpailuissa.

Ajotunnit 15€

Vain alkeisratsastajat ovat SRL:n vakuutuksen piirissä kuulumatta mihinkään ratsastusseuraan,  säännöllisesti tunnilla ratsastavien tulee olla jonkun SRL:oon kuuluvan ratsastuseuran jäsen, tai hankkia greencard, jotta vakuutukset ovat kunnossa. Lisää tietoa löydät Suomen ratsastajainliiton sivuilta.